Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk soppa från spoons i ett samarbete med Oumph
Vegokoll

Spoons + Food for progress

Nu lanserar Oumph! och Spoons tillsammans en co-brandad gryta som hämtat inspiration från det marockanska köket. Grytan är en del av Spoons lansering ”Meet the green future of Spoons” och kommer att säljas kyld från vecka 16.

Den marockanska grytan är en uppdaterad grön version av Spoons tidigare storsäljare– men nu med strips från Oumph! Spoons lanserar totalt fyra växtbaserade produkter i sortimentet och kommer dessutom märka sina produkter med portionens klimatavtryck.

Samarbetet med Oumph! kändes helt rätt inför denna lansering där vi på Spoons nu med stolthet kan säga att alla produkter i sortimentet är helt växtbaserade. Dessutom är det superkul att se två svenska varumärken som går ihop och visar en grön väg framåt säger Anna Lindhe, Försäljningschef, Spoons.

Grytan kommer att säljas på Ica, Coop, Hemköp, mat.se, Mathem och Convini med rek. pris på 49,90 sek. Grytans storlek ligger på 400 g.

Vi är väldigt glada och stolta över detta samarbete med Spoons där vi tillsammans lyckats få till en grymt god rätt som är perfekt när man är på språng. Dessutom går vi nu in i en ny kategori av kyld färdigmat
säger Victoria Norviit, Brand and Category Manager på Food for Progress.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden