Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Rosenserien - nu är hudvårdsmärket helt veganskt!

Ekologiska skönhetsmärket Rosenserien kommer med två roliga nyheter såhär under mitten på Veganuari. Nu är hela deras sortiment vegancertifierat och idag lanseras nya olika läppbalsam för torra vinterläppar!

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. 

Varumärket har enbart naturliga och ekologiska produkter i sitt sortiment. Majoriteten av dessa har varit helt veganska och har Djurens Rätts märkning I'M VEGAN

Men idag, den 15 januari 2021, plockas deras Tinted moisturizer med bivax i bort ur sortimentet - det betyder att Rosenserien firar Veganuari med att bli 100% veganska!

”Vi har nu valt att vegancertifiera hela Rosenseriens sortiment. Det känns som ett självklart val för oss. Vi bryr oss om djur, hälsa och miljö.” Carina Swartz, VD Rosenserien

Inte nog med det så lanserar Rosenserien nya produkter idag: cerat i olika dofter (lavender, röda bär, jordgubbe och blåbär)

Foto: Rosenserien

 

Rosenserien stöttar Veganuari! Gör det du med genom att anmäla dig till utmaningen och testa att vara vegan i 31 dagar. Du får mail varje dag med recept, inköpslistor och massor matnyttiga tips!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden