Hoppa till huvudinnehåll
Chokladbollar.

Veganska chokladbollar

Chokladbollar är en riktig klassiker som hela familjen gärna hjälper till att både baka och äta, och med mjölkfritt margarin blir dessa enkelt veganska! Passar perfekt till barnkalaset, till picnicen eller en helt vanlig dag bara för att det är gott!

15 min
Efterrätt
Fika
Glutenfritt

Ingredienser

100 g mjölkfritt margarin
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
2½ msk kakao
3 dl havregryn (välj glutenfri havre vid celialki)
eventuellt 2 msk kallt kaffe
kokosflingor eller pärlsocker till garnering
  1. Rör margarinet smidigt och blanda sedan ner resten av ingredienserna.
  2. Forma till små runda bollar och rulla dem i kokosflingor eller pärlsocker.
  3. Låt stå svalt en stund innan servering.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden