 
  Ingredienser
1 gul lök, cirka 100 g 
              4 tomater, cirka 300 g 
              1 kruka koriander 
              2 vitlöksklyftor 
              4 msk citronjuice 
              2 msk rapsolja 
              salt efter smak 
          Övrigt
1 baguette 
              1 dl riven parmesan
          - Skala och finhacka löken. Ansa och hacka koriandern och tvätta och skär tomaterna i små kuber, eller klyftor om det är körsbärs- tomater.
- Blanda den finhackade löken, koriandern och tomaterna med citronjuicen och rapsoljan. Pressa sedan i en eller två vitlöksklyftor beroende på vad du föredrar. Salta efter smak och låt salsan dra medan du förbereder brödet.
- Skiva brödet i tjocka skivor på ungefär två centimeter och rosta det. Ha på salsan på brödet och toppa med riven vegansk parmesan.
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  