Hoppa till huvudinnehåll
En man i gröna kläder ligger på en rosa bakgrund
Vegokoll

Oddlygood lanserar Dreamy Dessert Piña Colada

Drömmer du också om värmande solstrålar, sand mellan tårna och en drink i handen? Den här nya desserten tar dig garanterat dit! Nu lanseras Oddlygood® Dreamy Dessert Piña Colada, en tropisk dröm med smak av ananas och kokos. Limited edition-smaken är framtagen tillsammans med Käärijä som är varumärkesambassadör för Oddlygood, och den säljs endast under en begränsad tid. Så passa på!

Oddlygood fortsätter att revolutionera matindustrin genom att utöka sitt sortiment av läckra, växtbaserade smakupplevelser! Nu lanserar de nya Oddlygood® Dreamy Dessert Piña Colada som en limited edition. Den här tropiska drömmen med fruktiga smaker av ananas och kokos kommer att finnas i butik under en begränsad period.

Nyheten Oddlygood® Dreamy Dessert Piña Colada har tagits fram i samarbete med varumärkesambassadören Käärijä. Missa inte det karaktäristiska Käärijä-porträttet på förpackningsdesignen!

När vi lanserar nyheter hos Oddlygood gör vi det på vårt sätt. Vi har haft så kul i samarbetet med Käärijä och utvecklingen av vår nya spännande smak Dreamy Dessert Piña Colada! Våra Dreamy Desserts har tagits emot väldigt väl på marknaden och vi ser att vår nya limited edition har given potential att bli en riktig hit i vår och sommar, säger Nina Gillsvik, Global CMO, Oddlygood.

För att toppa lanseringen bjuder Oddlygood in till ett VIP inomhus-beachparty med Piña Coladadesserter, drinkar och meet & greet med Käärijä himself! För att ha möjlighet att vinna inträde, resa och boende för eventet arrangeras en tävling under perioden v.10-v.14. Den som är intresserad av de åtråvärda VIP-paketen följer Oddlygood på sociala medier för att inte missa chansen.

Produktinformation:
Rekommenderat försäljningspris för Oddlygood Dreamy Dessert Piña Colada är 18,50 SEK. Den är
både glutenfri och vegansk.

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och få tillgång till aktuella utmaningar. Det finns också möjlighet att starta egna utmaningar! Välj hur mycket vego du vill äta (frukost, lunch, middag eller alla) och bjud in vänner. Starta dina nya vegovänliga vanor idag! 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden