Hoppa till huvudinnehåll
Tre växtbaserade rätter på en diskbänk
Vegokoll

Anamma lanserar två vegoprodukter baserade på solros- och ärtprotein

Anamma presenterar två nya växtbaserade produkter som gör det enklare för storkök att servera gott, varierat och hållbart: Vegofärs Solros Ärta och Vegokorv Solros Ärta.

Vegofärsen passar perfekt till klassiker som lasagne, tacos och Bolognese, och kommer lösfryst för enkel hantering.

Vegokorven kommer färdig att värma, är smakrik, rik på fiber och passar exempelvis för skolrestauranger och lunchserveringar.

Gemensam nämnare för båda produkter är att de är baserade på solros- och ärtprotein istället för sojaprotein, helt veganska, fria från gluten, ägg och mjölk, samt nyckelhålsmärkta och tillverkade i Sverige.

Anamma fortsätter att göra det enkelt för storkök att välja vego genom att ta nästa steg mot en mer varierad, smakrik och hållbar framtid.

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och få tillgång till aktuella utmaningar. Det finns också möjlighet att starta egna utmaningar! Välj hur mycket vego du vill äta (frukost, lunch, middag eller alla) och bjud in vänner. Starta dina nya vegovänliga vanor idag! 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden