Hoppa till huvudinnehåll
Framsidan på ett paket med växtbaserade fiskpinnar.
Vegokoll

Nyhet från Findus - Fishless Fingers

För många är Fiskpinnar en favorit i frysdisken. Samtidigt efterfrågar allt fler goda veganska alternativ. Som svar har Findus Green Cuisine lanserat Fishless Fingers, som med sin unika kombination av växtbaserade ingredienser har samma goda smak och konsistens som originalet Findus Fiskpinnar.

Nu finns Fishless Fingers tillgänglig i butik för de som vill njuta av ett gott växtbaserat alternativ till den klassiska fiskpinnen. 

Bra och god källa till Omega-3 och protein

Findus Green Cuisine Fishless Fingers är en unik produkt på den svenska marknaden. Tack vare sin sammansättning av ris, veteprotein och vegetabiliska oljor är Fishless Fingers en bra växtbaserad källa till Omega-3 och protein. Fishless Fingers har dessutom samma goda smak, krispighet och konsistens som originalet Findus Fiskpinnar. Helt enkelt ett gott, hälsosamt och växtbaserat alternativ i vardagen. 

Green Cuisine – enkelt att äta växtbaserat 

Produkten är en del av Findus Green Cuisine – en sortimentsatsning på smakrika frysta växtbaserade produkter. Med sortimentet vill Findus uppmuntra och inspirera hushåll till att äta mer grönt – utan att kompromissa med smak eller kvalitet. Utöver Fishless Fingers så ingår bland annat falafel, nuggets och spenatpinnar i Green Cuisine-sortimentet. 

Findus Green Cuisine Fishless Fingers finns ute i butik nu. Du hittar dem i din närmsta ICA- och Coop-butik samt online. 

Det viktigaste du kan göra för djuren är att välja bort dem från tallriken. Få mer inspiration bara ett klick bort! Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden