Hoppa till huvudinnehåll
tre plastburkar med sås snedställda mot en grön bakgrund med gräs
Vegokoll

Nya, växtbaserade såser från Rydbergs!

Nu lanserar Rydberg ett uppdaterat vegosortiment med tre såser som är fria från mjölk och ägg för att kunna passa de flesta runt matbordet. Självklart utan att tumma på den goda smaken från Rydbergs!

Vecka 11 lanserar Rydbergs tre växtbaserade såser; Rydbergs Bearnaise (samma goda sås som innan men i ny design), helt nya Rydbergs Sweet Chili och Rydbergs Vitlök Örtsås.

Såserna är fria från mjölk och ägg för att kunna passa de flesta runt matbordet utan att tumma på den goda smaken. Då vi enbart använder vegetabiliska råvaror i såserna märker vi dem med ”Växtbaserad”.

Såserna säljs i Rydbergs nya 200ml-bägare där de röda plastlocken har bytts ut till transparenta och där artworken har fått sig en fräsch uppdatering med fokus på det gröna.

Rydbergs Original Bearnaise
En krämig och fyllig bearnaise smaksatt med de klassiska örterna dragon och persilja. Samma goda sås som tidigare – men i uppdaterad design.

Rydbergs Vitlök & Örter
En fräsch örtsås med ett sting av vitlök. Passar perfekt till kyckling, kött och vegetariskt – eller varför inte ringla över salladen för extra smak.

Rydbergs Sweet Chilisås
En sås med perfekt balans mellan sött och starkt. Passar utmärkt till exempel halloumi, falafel och kyckling.

Dessutom är Rydbergs veganska potatissallad åter tillbaka i sortimentet.

Få mer inspiration! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden