Hoppa till huvudinnehåll
Berry Revolutionary Sundae från Ben & Jerry's
Vegokoll

Ny vegansk glass från Ben & Jerry’s!

Januari firas in med en vegansk glassnyhet från Ben & Jerry’s! Märket lanserar snart Sundaes – glass toppad med ännu mer glass! En av de nya smakerna, Berry Revolutionary, är vegansk och består av mjölkfri hallonglass med fyra sorters chokladinslag.

Det välkända glassmärket Ben & Jerry’s inleder det nya året med att lansera Sundaes i fyra nya smaker, varav en är vegansk – Berry Revolutionary! Märkets Sundaes är toppade med mjukt vispad glass, rikligt med sås och chokladbitar.

Den veganska smaken Berry Revolutionary består av mjölkfri hallonglass med swirls av chokladkakor och bitar av chokladsandwich-kakor, toppad med mjukt vispad glass, chokladfudgesås och chokladbitar.

Hugg in och häng med i den veganska hallonrevolutionen!, skriver Ben & Jerrys på sin svenska hemsida.

Hur sugna vi än är på att smaka får vi vänta lite till innan den nya glassen finns i butik. Ben & Jerrys Sundaes kommer att börja säljas på 7-eleven, Pressbyrån, ST1, Grillköket Sibylla, Hemmakväll, Direkten, OKQ8 och Foodora under v. 6 2022. Under v. 11 kommer de även börja säljas i vanliga livsmedelsbutiker som Coop och Ica, samt via matleverantörerna mat.se och mathem.se.

Behöver du mer vegoinspiration i vardagen? Anta vår utmaning “Bli vegan på 28 dagar!” och få en kickstart i din vegoresa! Du får allt från veckomenyer, inköpslistor, förslag på frukost, alternativ till mellanmål och våra tankar kring mat.

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden