Hoppa till huvudinnehåll
En chokladkaka på en bädd av kringlor och chokladbitar.
Vegokoll

Ny smak - Lindt HELLO Vegan Pretzel & Nuts

Nu har vårens nyhet anlänt! Upptäck Lindt HELLO Vegan Pretzel & Nuts! Välkomna våren med Lindt & Sprüngli’s senaste lansering - HELLO Vegan Pretzel & Nuts! En vegansk chokladkaka med krispiga bitar av salt Pretzel kombinerat med hasselnötter.

Nu utökas Lindts veganska serie HELLO Vegan med ännu en spännande smak - Pretzel & Nuts! Njut av en unik smakupplevelse med härlig vegansk choklad som innehåller krispiga bitar av salt kringla och rostade hasselnötter. Varje tugga är en symfoni av kontraster, där de salta spröda kringelbitarna tillför en spännande textur till chokladen, medan de knapriga hasselnötterna ger en sötare och fylligare smakupplevelse.

Förra året introducerade Lindt den nya veganska serien HELLO Vegan, med roliga och innovativa smaker som snabbt blev en favorit bland många chokladälskare. HELLO Vegan-chokladen görs på havredrycksbas och har en fantastiskt krämig och len konsistens som gör att den smakar precis som vanlig choklad. Perfekt som ett eftermiddagssnack, eller som en lyxig belöning efter en lång dag. Prova själv och upplev hur dina smaksinnen exploderar i en värld av nya och spännande smaker.

Citat från konsumentsmakpanel:

Den här chokladen var fantastisk god så den får full pott av mig. Det är så roligt att det kommer fler och fler veganska alternativ och att de stora tillverkarna även tänker på att tillfredsställa även den kundgruppen. Äntligen finns det en god vegansk choklad!

Hade aldrig kunnat tro att den var vegansk, annan vegansk choklad har jag upplevt som smaklös men denna choklad hade en perfekt balans mellan sälta och crisp, rekommenderar varmt.

Lindt HELLO Vegan Pretzel & Nuts finns till försäljning hos återförsäljare i hela landet och i Lindts egna butiker från vecka 19.

Få mer inspiration! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden