Hoppa till huvudinnehåll
Två tubs med Ben & Jerry's-glass och pretzels, jordnötssmör och brownies i bakgrunden. Tuben till vänster är Netflix & Chill'd icke-vegansk, tuben till höger är Netflix and Chill'd vegansk, non-dairy
Vegokoll

Nu har Ben & Jerry’s veganska Netflix & Chilll’d landat i Sverige!

Vill du ha allt som hör en filmkväll till i en och samma glass? Nu finns Ben & Jerry’s veganska Netflix & Chilll’d tillgänglig i matbutiker i Sverige

För några veckor sedan skrev Välj Vego om att vi varit i kontakt med Ben & Jerry’s Sverige, för att ta reda på vad som egentligen hände med den nyhet vi hörde talas om i början på 2020. 

Som en del glassugna konsumenter redan märkt så har nu Ben & Jerry’s fått tillskott i Sverige, av just den veganska Netflix and chill’d - som alltså finns att hitta matbutiker runtom i landet. Läs mer om glassen här.

Precis som namnet antyder är det ett samarbete mellan B&J (ja, vi tar oss friheten att ta till smeknamn) och streamingjätten Netflix. 

Glassälskare över hela världen har blivit som tokiga i Netflix & Chilll’d, en smak som valts ut lika noggrant som utbudet hos Netflix. Vi ville inte att våra veganska fans skulle missa detta så vi började arbeta fram en helt ny genre innehållande samma magi som originalet. Vi hoppas nu att de håller med om att det här är en uppföljare som verkligen lever upp till originalet, säger  Emma Tuvesson på Ben & Jerry´s Sverige till Välj Vego.

Det är tack vare våra medlemmars stöd som vi kan fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och här på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri summa via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden