Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Nu blir julen mer delicat(o) - med den veganska Polkabollen

Den klassiska Delicatobollen är många veganers bästa vän på grund av den är, kanske lite otippat, växtbaserad. I år får den fina julkläder ute i utvalda butiker så att den går hem till julfikat. Nu får den också sällskap av en till vegan, nämligen en Polkaboll!

Om du älskar choklad och polkagris, räck upp en hand! *Räcker upp en hand*

Vet du vad? Nu kan du få allt i ett  - i en ny boll från Delicato!

Till julen lanseras Polkabollen. Precis som den låter är det en chokladboll med smak pepparmint, täckt med polkaströssel.  Det bästa med nyheten (förutom att det vattnas i munnen bara av tanken på den) är att den är vegansk!

”Den goda smaken är a och o när det kommer till fika, vi har därför jobbat länge och väl med att få fram den rätta polkagrissmaken på vår nyhet Polkabollen. Nu hoppas vi att våra konsumenter gillar den lika mycket som vi gör. ”, säger Nadja Radwan, Delicato i ett pressmeddelande.

Foto: Delicato

 

Den klassiska Delicatobollen  är kanske det vanligaste otippade veganska fikat. Vi är många veganer som är så glada över att den finns för att förenkla fikastunder. I år kommer den också att passa bra till julfikat då Delicatobollen får juliga kläder under en begränsad period. Exakt samma goda Delicatoboll men i en julig förpackning.

Polkabollen säljs i 6-pack och finns tillgänglig på i matbutiker. Delicatoboll 6-pack juldesign finns i begränsad upplaga i utvalda butiker från vecka 46.

Det är tack vare våra medlemmars stöd som vi kan fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och här på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri summa via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden