 
  Ingredienser
100 g mjölkfritt margarin  
              ½ dl sojagrädde 
              1½ dl socker
              2 dl vetemjöl 
              1 tsk bakpulver
               ½ dl sojamjölk
          Glasyr
75 g mjölkfritt margarin
              1 dl socker 
              2 msk vetemjöl 
               1 msk sojamjölk 
              100 g mandelspån eller 1½ dl finhackad sötmandel
          - Smält margarinet. Vispa ihop socker och grädde. Rör försiktigt ner margarinet och resten av ingredienserna.
- Smörj och ströa en rund form (ca 24 cm i diameter) med löstagbar kant. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i 20–25 minuter.
- Blanda ihop alla ingredienser till glasyren i en kastrull. Värm röran under omrörning tills den tjocknat.
- Ta ut kakan och bred på glasyren. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ytterligare 10 minuter.
	
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  