Hoppa till huvudinnehåll
Tre cookies ligger på en skärbräda i trä på ett vitt bord. Två ljusbruna och en mörkbrun.
Vegokoll

Mer veganskt fika på Espresso House

Espresso House har lanserat fyra söta, veganska nyheter för den fikasugna: En glutenfri Caramel Pecan Brownie och tre olika cookies med smakerna mörk choklad, kola & ingefära samt tranbär & choklad.  

Nu blir det enklare att välja veganskt fika, det gör vi en vegan-happy-dance för! Espresso House utökar nämligen sitt söta sortiment med hela fyra nyheter. Bara att läsa om dem får våra munnar att vattnas!

 

Caramel Pecan Brownie, är som det hörs på namnet en brownie toppad med kolasås och pekannötter. Basen är rismjöl och passar dig som inte äter gluten (OBS!  Kan finnas spår av gluten!)

Tre (!) nya olika cookies har också tillkommit till det veganska sortimentet:

  • För chokladälskaren finns en mjukseg cookie med mörk choklad som är bakad på rågmjöl. 
  • Kola & ingefära-cookien är bakad på hirs och kola med ett sting av ingefära
  • Tranbär & choklad är bakad på rostad havre med tranbär och bitar av mörk choklad.

Det är tack vare våra medlemmars stöd som vi kan fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och här på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri summa via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden