Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk godis på ett uppdukat julbord
Vegokoll

Magisk och grön jul på Royal Park tillsammans med Petra

Den tredje advent smyger sig matpanelens tomtenissar in från Nordpolen och förvandlar slottsbyggnaden Royal Park till ett magiskt julparadis. På uppdrag av tomten ska de inspirera oss genom julglädje i gemenskap till att fira en mer hållbar jul. Tillsammans med barnen, för barnen!

I matsalen kommer det att bjudas upp till dans kring julgranen av nissarna, sjungas stämningsfull julmusik av elever från Waldorfskolan och sist men inte minst dukas upp för Sveriges i särklass bästa växtbaserade julbord i traditionell tappning, följt av en dessertbuffé signerad Petra Cavini. Det absolut perfekta tillfället för er att övertyga er själva och omgivningen hur otroligt gränslöst det växtbaserade köket är.

Dagen till ära ges också möjlighet att delta i julklappsutbyte, Sveriges största veganska pepparkakshus-tävling, en matpanel tillsammans med nissarna för alla barn att delta i och mycket mer.

Julvärdar

  • Radisson Blu Royal Park Hotel
  • Happyfoodbypetra
  • Hagaskolan Waldorf
  • Tillitsverket

Priser
Vuxna
 – 750 SEK pp
Barn & Pensionärer – 375 SEK pp

Boka din magiska julupplevelse på Royal Park

För dig som inte har möjlighet att delta i julfirandet men ändå vill äta växtbaserat julbord  finns det även eventet Julbord som finns tillgängligt de två första söndagarna i december.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden