Hoppa till huvudinnehåll

IsaDora stöttar Djurens Rätt under Green Week 2020

För att uppmärksamma sina värdegrunder har skönhetsmärket IsaDora utsett vecka 47 till “Green Week”. I år vill de belysa och engagera i djurrättsfrågan och har därför valt Djurens Rätt som officiell samarbetspartner för veckans kampanj där fem kronor per såld vegansk produkt går till Djurens Rätts arbete. 

Ett av IsaDoras kärnvärden är att ha jobbat utan djurförsök sedan starten 1983 och de har  en ständigt växande vegansk portfolio. Detta vill företaget belysa i sitt samarbete med Djurens Rätt.

“Djurens Rätt är Sveriges största djurrättsorganisation och är en av Sveriges främsta experter i djurförsöksfrågan. De inspirerar och möjliggör för konsumenter och företag att välja veganskt, och göra djurvänliga val“, skriver IsaDora i ett pressmeddelande.

Vi är så stolta över att vår portfolio med veganvänliga produkter växer och vill verkligen låta dem ta plats under denna vecka – i synnerhet för att skapa en balans till galenskapen kring kommande Black Week, som förstås sker även i år. Vi vet dock att vi har många lojala konsumenter som väljer våra produkter för den höga kvaliteten och är villiga att betala fullt pris när det bidrar till en god sak: att stödja Djurens Rätt – Daria Ignatova, Marketing & Product Development Director på IsaDora.

Foto: IsaDora


Under Green Week kan man köpa IsaDoras veganvänliga produkter på Apotea.se och samtidigt vara med och ge ett bidrag för att stödja arbetet för djuren, IsaDora skänker 5 kronor per veganvänlig produkt till förmån för Djurens Rätt under denna vecka.

Det är precis sådana här initiativ som vi vill se fler av. Djurskydd bör vara en självklar del i alla företags CSR-arbete och stora företag har också stora möjligheter när det kommer till att skapa förändring, säger Camilla Bergvall, förbundsordförande för Djurens Rätt.

Handla smink och stötta Djurens Rätt arbete! IsaDora skänker 5 kronor per veganvänlig produkt till förmån för Djurens Rätt under denna vecka.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden