Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Här är den ovanliga julkalendern - med popcorn i!

Har du tröttnat på samma gamla vanliga julkalender och känner att du vill testa något nytt i år? Sedan förra året kan du få tag på en julkalender som är rätt annorlunda från det du är van vid - för i den här får du en påse gourmetpopcorn i varje lucka! Låt oss presentera Joe & Seph's veganska popcorn-kalender .

Popcornälskare hurrar över  den nytänkande julkalendern! Det enda som är sig likt  från en vanlig julkalender är att även denna har  24 luckor.

Redan förra året kunde  snacksälskande julfirare  mumsa i sig popcorn varje dag i december.  Joe & Seph´s  popcornkalender visade sig vara en succé eftersom att det sålde slut rekordsnabbt inför julen 2019. 

I år kan även veganerna hurra eftersom att succékalendern är tillbaka i tre versioner - och en av dem är just Joe & Seph´s veganska julkalender.

Kalendern öppnas som en tjock bok och innehåller alltså 24 luckor med handgjorda och karamelliserade popcorn i olika smaker.

Eftersom en del av grejen med julkalender är överraskningarna bakom luckona, vet vi inte vilka alla smaker är en. Men en liten tease för dig som är supernyfiken är att det bland annat kommer finnas: Salted Caramel Popcorn, Banoffee Pie Popcorn och Tiramisu Popcorn.

Resten av smakerna får du upptäcka själv!

Kalendern går att köpa i Sverige via Bluebox.

Skänk en gåva till Djurens Rätts arbete! Som givare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden