Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Flera kakor från GILLE får Djurens Rätts märkning I’M VEGAN 

Chokladdrömmar, Hallonkransar och Havrekakor är bara några av de kakor från GILLE som inte bara är helt veganska utan som också nu är anslutna till märkningen I’M VEGAN.

För att göra det enkelt för konsumenter att hitta det de söker, tillhandahåller Djurens Rätt märkningen I'M VEGAN.

Märkningen förmedlar tydligt att produkten i fråga inte innehåller animalier och att den är framtagen utan djurförsök i något led.

Nu har småkaksföretaget GILLE anslutit nästan 20 olika kakor till I’M VEGAN. Några av dessa är de populära Bondkakorna, Chokladdrömmarna , Gille-Havre, Hallonkransarna, Havrekakorna, Vaniljdrömmarna, Pepparkakorna, Kokosdrömmarna och Citrondrömmarna.

Cirka 40 procent av alla småkakor som säljs på den svenska marknaden kommer från just GILLE . Eftersom majoriteten av varumärkets kakor är veganska, är det extra fantastiskt att GILLE väljer att ansluta sig till vår märkning. Nu kan fler upptäcka hur gott veganskt fika är.
- Ika Yébenes Herce, ansvarig för företagssamarbeten på Djurens Rätt

Det är tack vare våra medlemmars stöd som vi kan fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och här på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri summa via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden