Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Färdig pastasås från ICA

Under veckan (V.42) lanserar ICA två veganska tomatbaserade pastasåser med tofu respektive soja. Det är en Arrabiata med tofu och en klassisk Bolognese med soja. 

Nu lanserar ICA två veganska såser som förenklar vardagsmiddagar det är klassisk Bolognese med sojafärs  och en Arrabiata med tofu. Allt du behöver göra är att värma upp såsen och servera med till exempel pasta. Såserna kommer i samma miljösmarta FSC-märkta tetraförpackning som alla ICAs pastasåser.

ICA Vegansk pastasås med tofu är en tomatbaserad sås med lite hetta från chili, en sås som man i Italien benämner all´Arrabiata. Tofu ger såsen extra mustighet. Perfekt till en vegansk rätt med exempelvis nykokt pasta. Toppa med lite grönt som paprika, ruccola eller majs. Denna lagom heta sås kan även användas som grund till veganska gratänger och lasagne.

ICA Vegansk pastasås med soja är en tomatbaserad sås kryddad som en klassisk Bolognese-sås. Sojan ger såsen extra fyllighet. Perfekt till en vegansk rätt med till exempel nykokt pasta eller förenkla lasagne receptet och använd denna sås istället. Toppa med lite nymalen svartpeppar och färsk ruccola eller annat grönt.

Thumbnail

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden