Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Det blir mer nyheter från Lily & Hanna till 2021

"Hur kan något så gott vara så nyttigt?" - frågan många ställer sig när de smakar på glassen från Lily & Hanna. Nu är planen att utöka utbudet av produkter och etablera ytterligare i Sverige. Tempot i försäljning och marknadsföring kommer höjas och varumärket ska även etablera i fler skandinaviska länder och i övriga Europa, där distributionsavtal nu knutits med Kale United.

Lily & Hannas är etablerade på svenska marknaden idag och finns i hundratals mataffärer runt om i landet - och finns även i ekologiska mataffärer i Belgien och Norge.

Glassen är alltid 100% vegan, ekologisk och utan tillsatser, samtidigt som den är jättegod. Två år i rad har Lily & Hannas fått bäst i test i tidningen Hälsa. Varumärke har blivit så väl mottaget att de nu bygger ett paraplyvarumärke med fler vegangodsaker, som gör det enkelt att handla schysst: alltid supergott, vegan, ekologiskt och utan tillsatser.

Nu lagom till adventsfikat lanserar Lily & Hannas croudfundingkampanj hos FundedByMe och knyter distributionsavtal med Kale United.

'Vi är mycket stolta att veganska distributionsbolaget Kale United är först ut med att investera i vår expansion och även kommer distribuera vår glass på flera nyckelmarknader  – Hanna Reimers, VD Lily & Hanna.

Planen är att etablera ytterligare i Sverige genom att öka utbudet av produkter. Vegangodsaker riskerar att bli mindre goda och även att innehålla fler tillsatser än traditionella alternativ.

Hanna Reimers menar att det har saknats lättillgängliga och riktigt goda valmöjligheter för konsumenter som vill äta naturligt och hälsosamt, men inte länge till.

Tempot i försäljning och marknadsföring kommer höjas och varumärket ska även etablera i fler skandinaviska länder och i övriga Europa, där distributionsavtal nu knutits med Kale United.

Vi tycker att Lily & Hanna är det glassbolag i världen som kommit längst med att kombinera god smak med goda egenskaper. En av de svåraste sakerna att lösa är att få rätt krämighet och där har Lily & Hanna efter många års forskning och utveckling kommit i mål. Vi ser fram emot både som delägare och distributörer att ta Lily & Hannas produkter ut till resten av världen.  –  Måns Ullerstam, Grundare Kale United.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden