Hoppa till huvudinnehåll
Ring med middagskorv i plastförpackning med Peas of heavens logga på där det står middagskorv i guldiga bokstäver och en bild på en korv i svart och vitt.
Vegokoll

Bjud familjen på veganskt med Peas of Heavens nya middagskorv

På hösten går vi oftast tillbaka till storkok och matlådor. Säg vad du vill om det men himla mycket roligare är det att göra när vi får nyheter från Peas of heaven! Vecka 40 lanserar de sin veganska middagskorv i storpack, fri från gluten och soja.

Nu blir det ännu lite enklare att göra storkok och matlådor i mängder men också att laga vegomiddag till hela familjen. Peas of heaven lanserar nämligen sin middagskorv i storpack vecka 40!

Den tidigare storleken på 350 gram finns kvar i sortimentet men nu kommer också en ring på 600 gram. 

Det här kan du bjuda din vegoskeptiska kompis på, du vet den som inte tycker att det finns tillräckligt med protein i veganmat. För den nya middagskorven har ett nytt recept som innebär att den innehåller 100% mer protein än tidigare. Den är gjord på ärtor och är som grädden på middagen, också vitamin- och mineralberikad.

En middagskorv som passar de flesta alltså, särskilt eftersom den fortfarande är fri från både gluten, soja - och animalier såklart, men det kanske redan framgått.

Det är tack vare våra medlemmars stöd som vi kan fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och här på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri summa via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden