Hoppa till huvudinnehåll
Två skålar med friterad blomkål i, samt en mindre skål med sås.
Vegokoll

Apetit utökar sitt sortiment och lanserar Buffalo Blomkålsvingar!

Apetit, Finlands ledande varumärke för frysta grönsaker, riktar strålkastaren mot Sverige och utökar nu sitt sortiment av snacks och lanserar Buffalo Blomkålsvingar. Krispiga wings av blomkål med mustig buffalo krydda som snabbt tillagas i ugn eller airfryern. Perfekt till fredagsmyset och består till största delen av nyttiga grönsaker!

 

Här har du ett snack som smakar gott och gör kroppen gott. Lika krispigt och gott som chips och andra snacks men här får du samtidigt i dig viktiga näringsämnen och nyttiga grönsaker, säger Mats Markgren, VD på Apetits svenska filial.

Svenskar är mer och mer pålästa om matens näringsinnehåll och vad vi ger kroppen som bränsle men ställer ofta inte lika höga krav på det vi ”unnar” oss. Istället blir det ofta sött, fett och salt till fredagsmyset eller när barnen lagt sig.

Snacks är en viktig njutningsfaktor i människors vardag. Och självklart ska det få vara så. Med våra wings vill vi göra det förenligt med god hälsa. Det måste vara lustfyllt att göra bra val, säger Mats Markgren.

Apetits krispiga wings tillagas snabbt i ugn, airfryer eller fritös och passar som festligt snacks med en dippsås, som krispigt tillbehör till middagen eller i tacos. Apetits wings består av oprocessade broccoli och blomkålsbuketter och en vegansk, soja- laktos- och glutenfri panering.

Grönsakerna kommer från några av världens främsta odlingar och håller mycket hög kvalitet. Framöver kommer vi att hitta många fler varianter på frysta grönsaker och mat från Apetit i våra svenska frysdiskar – med utgångspunkten att livets goda och hälsa hänger ihop.

Apetit wings finns nu i frysdisken på ICA. Pris ca 30 kr, 300 gram.

APETIT BUFFALO CAULIFLOWER WINGS
Krispigt panerade blomkålsvingar med god buffalo krydda med bl.a. tomat, paprika och jalapeno. Perfekt som snacks eller till middagen!

APETIT CAULIFLOWER WINGS
Krispigt panerade blomkålsvingar som passar till det mesta! Testa att servera med tacos eller med en god dippsås.

APETIT BROCCOLI WINGS
Läckra broccolivingar som är krispiga på utsidan och mjuka på insidan. Broccoli har aldrig smakat så gott!

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och få tillgång till aktuella utmaningar. Det finns också möjlighet att starta egna utmaningar! Välj hur mycket vego du vill äta (frukost, lunch, middag eller alla) och bjud in vänner. Starta dina nya vegovänliga vanor idag! 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden