Hoppa till huvudinnehåll

5 tips för en fräsch hy under vintern

Carina Swartz, VD på Rosenserien, ger sina bästa tips till hur du får en fräsch och fin hy under det mörka vinterhalvåret.

 1. På vintern har huden ett större behov av omvårdnad då det är kyligare, torrare luft och huden blir lätt torr och fnasig. Det är viktigt med en daglig hudvårdsrutin för ditt ansikte. Använd en mild rengöring, spraya med rosenvatten och avsluta med en fuktighetsbevarande kräm
   
  Foto: Rosenserien
 2. Om huden blir extra torr använd en ansiktsolja såsom Rosenseriens Carrot oil eller en fuktmask, Organic cotton mask för att ge huden det lilla extra. Drick mycket vatten och ät gärna ett extra tillskott med omega fettsyror.
   
 3. Läpparna behöver ofta extra vård. Peela försiktigt bort fnasig hud med en peelingkräm och smörj in med ett ekologiskt läppcerat.
   
 4. Skydda dina händer då de är extra utsatta i kylan. Använd en mild tvål som inte torkar ut huden och smörj sedan med en fuktgivande handkräm.
   
  Foto: Rosenserien
 5. Fötterna får ofta torr och hård hud. Gör ett fotbad, fila och smörj in dem med Rosenseriens Footcream peppermint.

Anta vår Veganuari 2020 och ta ett första steg mot en djurvänligare värld.  Du får allt från veckomenyer, näringslära, inköpslistor, recept och mycket mer!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden