Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Vegokommissionen

I dag lanseras den veganska krogrecensionssajten Vegokommissionen.se! Tidigare fick veganer som gick på restaurang vara glada om de fick en sallad eller en trist pasta med tomatsås. Den tiden är äntligen förbi och under de senaste åren har utbudet exploderat!

Restaurangguiden Veganistan listar över 700 restauranger och kaféer i hela landet som har veganskt på menyn. Där finns allt från pizza och burgare till fine dining.

Plötsligt har veganer ett nytt problem; frågan är inte längre vilka restauranger som har något veganskt, utan vilka av dem som är bäst.

För att besvara det går några av Sveriges mest rutinerade vegomatbloggare och -skribenter samman och bildar Vegokommissionen! Vegokommissionen.se är en sajt dedikerad till ingående, matnördiga krogrecensioner och kommer belysa den stora spännvidd som finns på restaurangscenen i framför allt Stockholm, Göteborg och Malmö. Även andra städer kan dyka upp på sajten. Alla restauranger som har veganskt på menyn kan komma att bli recenserade av kommissionen, och det kommer att publiceras ca 4-8 recensioner i månaden.

Vegokommissionens medlemmar är: Gustav Johansson - driver matbloggen Jävligt Gott, Rasmus Klockljung – driver matbloggen Vegologi, Jenny Luks - frilansjournalist, driver den veganska nyhetssajten Pinto Magasin och Johan Lundgren - driver matbloggen Gaashud

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden