Hoppa till huvudinnehåll

Blandkost

Pizzeria Rex

Kvarterskrog som serverar veganska pizzor. Trevlig personal.
Pub/krog/bar/klubb
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Pizza
Italienskt

INFORMATION

Nobelvägen 107, 21433, Malmö
Tillgänglighetsanpassad
Nobelvägen 107, 21433, Malmö

Recensioner

Utav alla veganpizzor jag smakat i Malmö har Rex de absolut godaste. Kostar runt 100 kr.

Tycker själv att Rex har dom vidrigaste veganpizzorna jag någonsin smakat.

Fick utan överdrift fyra små bitar vegkebab på min kebabpizza. Det var så absurt att det var awkward. Medioker smak i övrigt. Handlar aldrig där igen.

Min upplevelse av pizza-sessionen på Rex var att den införts på begäran av en del av deras kunder och att de har det på menyn för att de vet att det efterfrågas emellanåt, som en nödlösning. Rex är inte ett ställe som nischar sig mot veganer till att börja med. Satt i det perspektivet är det tacksamt att en som vegan ö.h.t. kan få något där. Själva pizzan är snarlik den som serveras på Café Rondellen - inget jag hade rekommenderat någon att vallfärdas för att prova, men heller inget att klaga över med tanke på kontext och ambiens för övrigt. Det är helt ok skräpmat på en sedvanlig sylta i Malmö - utan att för den delen hamna i samma liga som Algarves.

Bor på Möllan och blev rekommenderad att besöka Rex för ett par månader sen och sedan dess har det blivit ett par besök i veckan.
Utav tvekan dem absolut nästa vegan pizzor i Malmö och dem bästa jag någonsin smakat. En separat meny endast för vegan/vegetariska pizzor, helt fantasiskt!

Kan men handen på hjärtat säga att det var den godast Veggo Pizzan jag någonsin har ätit! Pizza Meatlovers rekommenderas starkt.

Grym meny enbart med vegopizza, rucola och meatlovers är absoluta favoriter, rekommenderas starkt!

Hade höga förväntningar med tanke på kommentarerna, men pizzan var tyvärr riktigt äcklig. Synd, men bättre ställe att bara dricka öl på som vegan. Rekommenderar verkligen inte pizza här.

Härligt ställe! Enda minuset är att det hänger lite kränkta snubbar som känner ett behov av att försvara sig så fort någon i närheten inte har döda djur på tallriken.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Pizzeria Rex

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.