Hoppa till huvudinnehåll
2015-12-11_11

Blandkost

Mormors Dumplings

Dumplingsställe med fyra vegetariska rätter på menyn vilka är veganska: dumplings med spenat, dumplings med spenat, glasnudlar och tofu, hot pot med spenat, hot pot med spenat, glasnudlar och tofu. Serverar även bibimbap med tofu, vilken blir vegansk om ägget väljs bort.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Gryta Tofu

INFORMATION

Bondegatan 58, 116 33, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

Recensioner

Ätit både en och två Hot Pots med spenat, glasnudlar och tofu röd stark chili-varianten här under tiden då jag var stammis. Riktigt gott (dock relativt mastigt, vilket ju givetvis beror på den stora mängden deg). Vore förresten fint om de också började servera dumplings med mock BBQ pork. Tänkte ha som önskemål att de kanske kan tänka sig att eventuellt servera det framöver. En variation av utbudet som jag tror skulle kunna vara passande. De som instämmer kan väl eventuellt ta upp det med mormor etc de också.

Jag hade bibimbap häromdagen och tyckte inte att den var värd 100:- för det jag fick (ingen tofu osv). Dessutom gillar jag inte att äta mat och samtidigt höra i bakgrunden den serie som personalen sitter och tittar på, då jag var den enda kunden. Nja, jag lär inte komma tillbaka.

Kan hålla med föregående...var idag enda gästen och hon som jobbade satt o tittade på någon serie (förmodar jag) och kommer sen in med mina dumplings ganska brända..jag tvekar och hon säger genast pliktskyldigt, då hon förmodade att jag skulle säga ifrån, att hon skulle göra nya...har aldrig hänt mig att bli serverad brända dumplings. Har gillat stället men det har tyvärr blivit mer o mer sunkigt och ganska snuskigt ostädat numera. Gången dessförinnan fick jag glasnudelsallad till men aldrig av denne servitris. Billigt ja, men har börjat tänka om nu...

Ny ägare och mycket godare än förut!

Öppettiderna stämmer inte!!!!!!!!!!
Jag gick dit på en måndag OCH DET VAR STÄNGT.
JAG VAR DÖDSHUNGRIG!!!!

Den här sajten är beroende av att användare hjälper till med uppdateringar då restaurangerna själva sällan gör det.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Mormors Dumplings

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.