Hoppa till huvudinnehåll

Vegetariskt

Légume

Relativt nystartad restaurang som erbjuder en vegetarisk buffét med både kalla sallader och röror och även varma rätter. Lakto-ovo-vegetariskt, men tydliga skyltar visar allt som inte är veganskt. På helgen är det samma buffét men ett lite högre pris.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Blandat

INFORMATION

Drottninggatan 12, 753 10, Uppsala
Tillgänglighetsanpassad

59.8565604, 17.6353168

Drottninggatan 12, 753 10, Uppsala

Recensioner

Åt deras fina lunchbuffé idag. Både stället och maten känns väldigt fräscht och välgjort. Lokalen är stor och har både sittplatser vid gatan, mot en innergård och i källaren. Buffén kostar 95kr ordinarie pris på vardagar (kvällar vet jag inte), någon tia billigare för studenter och sådör 155kr på helgen. Har ätit på flera bufféer i mina dagar, men den här var väldigt bra. Bland ca. tio kalla sallader och röror var två ej veganska och de var tydligt skyltade. Även en lasagne och dagens soppa. Men de tre varma sakerna som fanns, stora falafelbollar, samosa med någon het röra i sig och rostad broccoli, var väldigt goda. Skönt att Uppsala har fått ett sådant ställe! 

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Légume

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.