Hoppa till huvudinnehåll

Blandkost

Food house

Vegansk amerikanskt och asiatiskt och blandat och snabbmat och thai restaurang med blandkost. Amerikanskt, asiatiskt, avhämtning, blandat, bordsservering, falafel, fuskkött, hamburgare, ja, pizza, restaurang, serveringstillstånd, snabbmat, tar kreditkort, thai, tofu, wok, blandkost, medel.
Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Falafel Fuskkött Hamburgare Pizza Tofu Wok

INFORMATION

Ågatan 8, 582 22, Linköping
Tillgänglighetsanpassad

58.4124379, 15.6286316

Ågatan 8, 582 22, Linköping

Recensioner

Riktigt bra ställe med grymt veganskt utbud! Har ätit där flera gånger och rekommenderar det för alla :D

Kebabpizzan (den veganska) var riktigt bra men jag tror att snubben i baren hustlade mig när jag skulle beställa cider efter maten. Fick betala 100kr för två st Breezers 33cl.

Riktigt roligt stora menyer för veganer, har t.ex inte sett vegansk smörgåstårta tidigare! I jämförelse med resten av stan som har så tråkigt utbud, (stan är ju död på söndagar!) är detta en gömd pärla. Trevligt med en öl till dessutom. Trevlig personal, rekommenderas. Det enda tråkiga är att jag nu inte bor kvar i stan!

En bra restaurang för den som älskar fuskkött! Stort veganskt utbud, tyvärr (för min del) nästan allt med fuskkött. Portionerna är stora och priserna är ok. Mycket trevlig och tillmötesgående personal! Vore ännu trevligare om man i framtiden skulle slippa köttätarna på restaurangen. Kanske dags att satsa på en helvegansk restaurang? :-)

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Food house

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.