Hoppa till huvudinnehåll
scannable-dokument_den_19_maj_2015_12_56_09

Vegetariskt

FLFL Levantine Kitchen

Falafel, Hummus, Sallader, Shakshookaz, Lunch Specials & Dinner Combos. 70% av menyn är vegansk. Priser mellan 75-165 kr.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Dessert och sötsaker Falafel Fuskkött Sallad

INFORMATION

Skånegatan 87, 116 35, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3131472, 18.0845621

Skånegatan 87, 116 35, Stockholm

Recensioner

Varning för svamptallriken. Var det absolut vidrigaste jag någonsin ätit på restaurang. Trodde jag skulle få en härlig svampkompott och lite annat mumsigt till. Men rätten bestod enbart av en utsmetad rand hummus och oljiga champinjoner. Det påminde något en skulle kunna få för sig att käka på fyllan när en är hungrig men det enda som finns i kylskåpet är en gammal burk hummus och en burk konserverade champinjoner.
Betalade närmare 200 för den och ett glas öl till. Försökte klaga för servitriserna men alla undvek vårt bord, som att de visste att rätten var så bedrövlig som den var, så till slut gick vi. Efter det har jag inget över för FLFL, men har förstått att andra uppskattar själva falafeln.

Åt deras falafel, kommer aldrig gå tillbaka, mediokert och inte värt pengarna plus dålig stämning (ägaren kändes rätt ohärlig)

 
Alltså en kan beställa med appen Pej och det är bara så coolt och skönt så jag finner nästan inga ord. Jag testade det för första gången idag. Totalt avslappnat, bara ta sin sallad och sätta sig vid bordet; trycka in sin beställning i appen så anländer den till bordet inom kort. Alla tycker ju säkerligen olika och en beställer ju hur en vill; för egen del anser jag dock detta smidiga sätt vara helt fantastiskt och att det tillhör framtiden. Skall sägas att jag inte är kopplad till företaget ifråga; men jag hoppas innerligt att fler restauranger vågar sig på att använda sig av detta oerhört smidiga - ja skulle faktiskt till och med kalla det för snudd på utopiska beställningssättet. Bara en fråga om tid är jag säker på.  Exponential Era here we go!  
Själva maten då. Tyvärr... Här finns det en del plats för förbättringar. Reggev Hummus har mycket bättre hummus och Falloumi och Falafelbaren har så mycket bättre falafel så det går tyvärr inte ens att jämföra. Men håller tummarna att det blir bättre även på den inte helt oviktiga fronten - att maten skall vara av den bästa kvalitén. Ätit en del helt ok Falafel "Meatbalz" här förut men hummusen senast var verkligen inget jag äter igen innan en förbättring sker. Falafeln kanske är bättre än på "random falafelhak" här i stan, men jämförbart med gourmetfalafeln på Falloumi så står den sig inte direkt. Håller dock som sagt tummarna för förbättring! :-) 

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: FLFL Levantine Kitchen

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.