Hoppa till huvudinnehåll
Interior of a fine dining restaurant.

Blandkost

Farang

Finare restaurang med sydostasiatisk mat som kan servera en vegansk avsmakningsmeny med sju rätter. Avsmakningsmenyn kan göras vegansk om man säger till. 

Pub/krog/bar/klubbRestaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Dessert och sötsaker Tofu
Sydostasiatisk

INFORMATION

Tulegatan 7, 113 53, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3417408, 18.0625008

Tulegatan 7, 113 53, Stockholm

Recensioner

Den hittills enda restaurangen listad som är med i White Guides. Väldigt trevlig atmosfär med dunkel belysning. Vi åt den vegetariska avsmakningsmenyn och informerade servitören om att vi var veganer och fick bara ett "okej" till svar - inga konstiga blickar, höjda ögonbryn eller förklaringar/frågor nödvändiga. Genom hela vistelsen var personalen väldigt trevlig. Maten var riktigt häftig och något helt annorlunda än det man normalt får på thairestauranger. Sju rätter som varierade från små snacks till en kokosmjölksgryta och thaimarinerade frukter med sorbet till efterrätt. Vi var oeniga om vilka rätter som var godast, alla hade sin favorit.
Det går inte att låta bli att nämna priset. 645 kr per person är väldigt mycket, men det är helt klart en upplevelse för oss som normalt nöjer oss med pasta och anammas köttbullar. Rekommenderas.

Hade höga förväntningar efter alla veganska lovord jag läst online. Detta bidrog nog till att jag gick därifrån med en känsla av besvikelse. Så tråkigt när jag sett fram emot det så mycket!
Lokalen var otroligt bullrig! Kändes som att gå in i en ljudvägg med dess stora och öppna planlösning. Vi satte oss runt halva bordet och lutade in för att kunna prata öht.
Ser att de ändrat menyn lite sedan jag var där, men upplevde då att många av rätterna var så smakintensiva att det slog över och blev för mycket (tex massamancurryn); då brukar jag ändå äta ganska välkryddad mat. En var för salt; smakade bara soja (tror det var svamparna i gulbönsdressing). En ettrigt sur; för mycket vinäger (mangosalladen). Svartpeppartofun var god men istället mycket mild (smakade inte så mycket - kan dock ha varit mina förlamade smaklökar). De två första var goda, så det började bra iaf!
Personalen och servicen var dock fantastisk.

Bäst i Stockholm på vegansk finmat. Trevlig lokal och superambitiös personal som har koll på det som serveras. Enda negativa är priset, men väldigt kul att testa oavsett.

Vegansk asiatisk mat avnjuts helst på Surfers, konstaterade jag efter mitt besök på Farang. Vissa rätter var helt fantastiska, medan en papayasallad som bara smakade koriander hade EXAKT samma smakprofil som desserten (som såklart inte kändes.. som en dessert).
Det är ett plus att få små rätter åt gången, det känns mysigt och fint. Men smakerna var inget som förvånade mig särskilt mycket.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Farang

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.