Hoppa till huvudinnehåll
Ostfralla på Fru Bellman.

Blandkost

Café Fru Bellman

Ett klassiskt café med stort veganskt utbud.

Allt hemgjort. På menyn finns alltid veganska soppor (säg till att du är vegan så får du hummus istället för dressing till salladen som serveras till), vegansk sallad (rödbetor, nötter, hummus med mera) samt ofta raw bakverk. Du kan även beställa veganska mackor: hummus eller ostfralla (Violife Smoked). Drycker: Eko-kaffe, te, färskpressad juice med mera.

Frukosterbjudanden, exempel: vegansk ostfralla + färskpressad juice + kaffe för 69 kr (reservation för ev prisändringar).

Wifi och uteservering finns.

Kafé
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Dessert och sötsaker Frukost Macka Sallad Soppa

INFORMATION

Bellmansgatan 26, 118 47, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.318225, 18.065552

Bellmansgatan 26, 118 47, Stockholm

Recensioner

Innan jag tänkte lägga in de här så droppade jag dem ett mail där jag just förklarade att jag tänkte lägga in dem här och därav undrade över deras veganska utbud, och se så utförligt som de själva skrev (de listade sig själva) - tummen upp! Kan vara ett tips till de som känner till icke listade ställen med veganutbud – droppa ett mail till företaget ifråga eller ta ett snack med ägaren och berätta om den här sidan Veganistan samt de liknande sidor som finns. Så kan de lista sig själva om de känner för det. 

Hej det var jag som la upp detta, inte Fru Bellman. Men jag frågade dem innan :). Det är ett fantastiskt ställe, de köpte in veganost när jag frågade ch är öht kunniga om vad som är vegan och ej. :) mvh Anna

Ok! Ja, såg efter att jag skrivit kommentaren att du lagt in och antog ändå efter närmare undersökning att du och Fru Bellman inte var densamma, skulle ändrat men blev inte av. Tack för din informationen och trevligt när ställen tar in veganost samt är kunniga :) Allt gott

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Café Fru Bellman

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.