Hoppa till huvudinnehåll
Dennisos Pizzeria

Blandkost

Bistro Bellman

Pizzeria med veganmeny som bland annat innehåller veganost, salami och kebabkött. Har även kebabrulle och kebabtallrik på menyn samt glutenfri pizzabotten.

Hette tidigare Denniso. Har sedan 2017 nya ägare som gjort om både inredning och menyer. Har fortfarande veganska pizzor men pastarätterna är borttagna.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Fuskkött Kebab Pizza

INFORMATION

Götgatan 82, 118 62, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3114181, 18.0743976

Götgatan 82, 118 62, Stockholm

Recensioner

Inte hör det här hemma under kategorin billigt? 125 kr för en pizza är ganska mycket tycker jag. Låt inte pizzeriorna komma undan med överpriser på vegqnpizzorna! Skralt utbud men kebabpizzan var ok.

Har bytt nu. Visste du förresten att alla kan logga in (med Facebookkonto etc) och föreslå redigeringar direkt i artiklarna etc? :)

Till Dennisos försvar måste sägas att de åtminstone inte snålar med ingredienserna (sojaprodukterna) som vissa andra pizzerior i Stockholm tyvärr tenderar att göra.
Så även om deras veganska kebabpizza är i dyraste laget så är den både mättande och god.

Alla i mitt sällskap tyckte tyvärr att det var för mycket ost på pizzan (jag vet att det kanske låter helt sjukt!). Annars så fanns det bara 2 sorters sojaprodukter på pizzorna när vi var där. Men kebabtallrik, just luvin it!

Osten (som var mycket riklig!) smakade sött tyckte jag, men det kanske veganost brukar göra? Har inte ätit det förut. Tror jag går till en schysst vedugnspizzeria i fortsättningen och ber dem skippa osten helt enkelt. =)

Åt Salamipizzan och tyckte inte alls om den. Som andra skrivit var det alldeles för mycket ost; smakade bara sött och kletigt :(

Tydligt utmärkt veganmeny - god salamipizza med soltorkade tomater och ruccola, kebabpizza med vitlökssås osv! Bara pizza dock och pizzeriamiljö.

Alltså förlåt men det var bland de sämsta pizzabesöken som jag varit med om - och då är jag inte det minsta kräsen. Smaklös och helt utan någon slags upplevelse. Betalade runt 130 kr och kunde inte ångrat mig mer.

Har de färdiga glutenfria bottnar eller bakar de själva?

Sämsta pizzerian av flera anledningar. Smaklös och rent av äcklig pizza, otrevlig personal.
Vi ett annat tillfälle (nu i veckan) behövde min gravida kompis kissa när vi gick på Götgatan. Graviditet innebär att en blir akut kissnödig och kan superlätt kissa på sig. De svarade väldigt otrevligt "Nej, spelar ingen roll om gravid, måste betala 10 kr!" Bara för henne att skynda ut och hitta ett annat ställe, Waynes coffe erbjöd toalett gratis utan problem.
Aldrig mer detta sunkställe.

Har byggt om och försöker tydligt vara mer fancy (men misslyckas totalt).
Menyn är ombyggd och mycket sämre, och de verkar ha bytt råvaru-leverantör, är riktigt dåliga nu.
Finns ingen anledning att återkomma hit.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Bistro Bellman

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.