Hoppa till huvudinnehåll

Veganuari blev en succé

Under januari tog Djurens Rätt den internationella Veganuary-kampanjen till Sverige under namnet Veganuari som syftar till få flera att testa att äta veganskt.  Spoiler alert- Det blev en succé! 

Veganuari blev en succé med 6 464 deltagare över hela Sverige! Dessutom användes hashtagen #Veganuari över 1000 gånger på Instagram.

Det som gör oss glada är att i slutet av kampanjen hörde flera personer av sig för att berätta att de kände sig redo att fortsätta äta vegansk även efter Veganuari. Bara det är en seger. Tillsammans gör vi bokstavligen skillnad.

Nu är det även fastställt att kampanjen kommer att köras igen nästa år. Ännu bättre och större.

Är du nyfiken på vego och inte kan vänta till nästa Veganuari? Beställ vårt kostnadsfria inspirationsmagasin Välj vego! här under helt utan kostnad!

Beställningsuppgifter
Skicka till
Enkät
Beställarens ålder
Hur kommer det sig att du är intresserad av vegomat och livsstil?
Hur ofta äter du vegetariskt eller vegansk?
Vad är din nuvarande kosthållning?
För att kunna hjälpa dig med din beställning och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Beställningen med posten tar normalt som mest två veckor. Tyvärr har vi endast möjlighet att leverera material inom Sverige. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden