Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Upptäck Italien

Vacker natur, medeltida byar, boende på ekologiska gårdar som erbjuder allt från italienskt veganskt kök, vinprovning av veganska viner, besök hos djurfristäder, spabesök, dopp i havet och egna upptäcktsfärder

Veganresa till Puglia 25 maj – 2 juni 2018 Pris 9800 kr (exkl flygresan) Obs! Bara en plats kvar. 

En resa genom den italienska klacken – Puglia. Vi bor på två olika agriturismo (bondgård hotell) som kommer att servera oss veganska frukostar och middagar. Bland aktiviteter kommer vi att upptäcka under de första dagarna norra delen av Puglia med Murgia – ett platt landskap bruten av några berg och egendomliga dalar (Puli). Vi kommer att besöka en hästgård som räddar hästar som skulle annars slaktas (tyvärr äter man hästkött i Puglia) och en mandelgård som producerar bl a olika mandelostar. Under andra delen av resan kommer vi att bo i södra delen av Puglia och besöka de kända vita stränder som kallas italienska Maldiver. Vi kommer att besöka en naturreservat och ett centrum där man räddar sköldpaddor för att sen befria de i havet.

Veganresa till Norra Italien 09 juni – 16 juni Pris 9600 kr (exkl flygresan)

Resan börjar i Turin med ett smakprov av riktigt god vegansk italiensk mat serverad på Cafe' Ratatouille. Under resan kommer vi att bo på en ekologisk vingård, en ajurvedisk bondgård och ett veganskt hotell. Från Turin löper resan söderut genom Ligurien, för att sluta i Toscana (Florens). Vi kommer att serveras bara veganska frukostar och middagar under hela resan. Bland aktiviteter kommer vi att besöka två djurfristäder, bada i havet (om vädret tillåter) och , för de som är intresserade finns det möjlighet att besöka ett spa. Naturligtvis lite kultur kommer alltid att finnas. Känntecken för båda resor: vegansk italiensk mat, inga beskimmer! dela resa med likasinnade, besöka djurfristäder/ställe där man räddar djur, hav och bad, lite kultur och egna upplevelser (man är fri att gå egna vägar om och när man vill och inte komma med de olika planerade aktiviteter).

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden