Hoppa till huvudinnehåll
En träskiva med vegansk mat från Yasuragi spa.
Vegokoll

Spa med vegansk meny

Yasuragi är en mötesanläggning som arbetar med ständiga förbättringar inom ramarna för sitt koncept. Nytänkande är en del av företagets grundstomme och en viktig anledning till den framgång som rönts genom åren. Här vill man gå i täten och förändra inte bara mötesbranschen, utan även världen.

Att stanna över på spaanläggningar och vara vegan har inte alltid varit lätt. Medan kyckling och fisk har toppat "hälsomat" har vegetariska alternativ varit tråkiga sallader, men en branschförändring pågår. Nu erbjuder Yasuragi, en av Sveriges mest omtalade spaanläggningar en vegansk meny.  I ett pressmeddelande skriver även företaget att de har tagit ett steget i att radikalt minska på andelen rött kött på menyerna genom att rött kött numera kommer att vara en avvikelse man kan be om, men inget som serveras oombett. 

Samtidigt har Radisson Blu Royal Park (i Hagaparken i Stockholm) veganska brunch  vara en fortsatt succé, där erbjuds det även yoga och spa. Även Sigtunahöjden erbjuder helt veganska rätter både till middag och frukost om du anmäler vegansk kost i förväg. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden