Hoppa till huvudinnehåll
Två förpackningar med veganska polarmackor
Vegokoll

Två veganska polarmackor

Att ha en bra mellanmål eller frukost på språng är inte längre svårt för dig som äter veganskt. Nu har Polarbrödet lanserat två mackor med veganska pålägg ena med Barbecue som med fördel värms i klämgrill samt en med skrädgårdsröra i ett samarbete med Vegme.

För att kunna förse jordens växande befolkning med mat som är både hälsosam och hållbar krävs det att vi ställer om och hittar nya samarbeten som leder utvecklingen framåt. För både Polarbröd och VegMe har hållbarhet varit ett prioriterat område sedan start. Det är också en av anledningarna till att idrottsprofilen Charlotte Kalla valt att samarbete med båda aktörerna.

 Det är väldigt härligt att se två av mina samarbetspartners gå ihop och skapa något nytt tillsammans. Det vi äter hör ihop med klimatutmaningarna vi står inför, det är därför något vi alla bör tänka på. Jag ser fram emot de här veganska smörgåsarna och hoppas att det kan öppna dörrar för att fler vågar testa växtbaserad mat, säger Charlotte Kalla.

I början av februari 2020 finns produkterna, tillsammans med övriga av Polarbröds färdiga smörgåsar, bland annat i servicebutiker, vendingmaskiner och på bensinmackar runt om i landet.

Få mer inspiration i brevlådan! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken. 

 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden