Hoppa till huvudinnehåll
Tre nya sorters chips från Estrella, i förpackning mot rosa bakgrund
Vegokoll

Tre nya veganska snacks från Estrella

Det nya året har ännu inte börjat, men vi har redan nåtts av nyheten om tre nya veganska snacks från Estrella! Strax efter årsskiftet lanserar märket krispiga sötpotatischips i smakerna Havssalt och Sourcream & Onion, samt linschips i smaken Vitlök, gräslök & chili.

Utbudet av veganska snacks har utökats rejält under 2021, inte minst genom att OLW äntligen lanserade veganska ostbågar, och det verkar som att vi kommer fortsätta få se nya veganska produkter i snackshyllan även under nästa år! Den första nyheten för 2022 är tre sorters veganska chips från Estrella – sötpotatischips i två smaker samt en ny sorts linschips.

Sötpotatis har varit ett trendigt livsmedel under de senaste åren, och det är inte svårt att förstå varför! Med sin goda smak och vackra färg tilltalar sötpotatisen många, men det kan vara svårt att få den riktigt krispig hemma i ugnen. Genom en egen teknik ska Estrella ha lyckats att få till just krispigheten i sina sötpotatischips som inom kort lanseras i två smaker – Havssalt samt Sourcream & Onion.

Även linschips har varit en trend under de senaste åren. Linschips är ett proteinrikt alternativ med lägre fetthalt än vanliga potatischips, och Estrella utlovar att deras nya variant är fullproppad med smak. De nya linschipsen kommer i samma smak som en av de mest populära varianterna av märkets Västkustchips, nämligen Vitlök, Gräslök & Chili.

Vi hade gärna firat in det nya året med dessa vegonyheter, men det verkar som att vi får vänta till den 17/1 2022 innan de finns att köpa i butik. Sötpotatischipsen kommer dock att förlanseras på Foodora Market fr.o.m. 3/1.

Det bästa sättet att hjälpa djur är att låta bli att äta dem. Anta vår utmaning “Bli vegan på 28 dagar!” och ta ett första steg mot en djurvänligare värld.  Du får allt från veckomenyer, inköpslistor, förslag på frukost, alternativ till mellanmål och våra tankar kring mat

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden