Hoppa till huvudinnehåll
Produktserie från Sweden Eco
Vegokoll

Sweden Eco, perfekt present för farsdag!

Sweden Eco - skincare for men - ett nytt svensk ekologiskt varumärke, perfekt för farsdag! Sweden Eco är hudvård för den medvetne mannen, för de som vill ha bra resultat och samtidigt värna om sin hälsa och miljö. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är rättvisemärkt aloe vera och grönt te och allt innehåll är veganskt.

 

Sweden Eco - skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. För de som vill ha bra resultat för sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö. Alla produkter har 100 % naturligt innehåll och är till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. De gör produkter effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika. Alla produkter är 100 % veganska samt godkända av Djurens Rätt och PETA.

Det är RS Biokosmetik som tillverkat svensk naturlig hudvård i 35 år som nu har vidareutvecklat sin herrserie ”Rosenserien for men” och gett den ett eget varumärke: Sweden Eco Skincare for men. Produkterna har fått ett riktigt ansiktslyft vad gäller layout och förpackningar men även innehållet har vidareutvecklats. Dessutom har en helt ny produkt, Shaving Soap tillkommit!

Multifunktionell hudvård
Sweden Ecos har satsat på att göra en bred hudvård med få produkter, dvs produkterna har många funktioner och användningsområden. Moisturiser är en utmärkt fuktgivare inte bara till ansikte utan även till skägget som blir mjukt och snyggt, till torr hud på kroppen och som handkräm. Refreshing Toner ger en svalkande uppfräschning under dagen och tillför fukt framför datorn. Även perfekt som rakvatten till både ansikte och kropp, minskar risk för hudirritationer.  

Shaving Soap:
En ekologisk och mild raktvål/ansiktstvätt med olivolja och aloe vera som mjukgör och återfuktar huden. Ger ett krämigt lödder som minimerar risken för hudirritationer. Löddret skapas med hjälp av en rakborste och den kan användas för rakning på ansikte och kropp och som ansiktsrengöring. 60 ml. 78 % ekologiskt innehåll. Ca pris 345 kr

Refreshing Toner:
Ett ekologiskt uppfriskande ansikts- och rakvatten med grönt te och trollhassel. Lugnar och återfuktar huden efter tvätt och rakning. Ger en fräsch känsla, sluter porerna och återställer hudens pH-värde. Fungerar även som en fuktsluss, ansiktskrämen går lättare och djupare in i huden. Perfekt som extra återfuktare under dagen. Passar alla hudtyper. 100 ml. 95 % ekologiskt innehåll. Ca pris 205 kr.

Moisturiser:
En ekologisk fuktgelé med aloe vera, parakrasse och hyaluronsyra vilket ger den fukt och näring som huden behöver för att hålla sig mjuk, fräsch och spänstig långt upp i åren. Parakrassen har dokumenterad effekt på rynkor och hyaluronsyran binder fukt och gör huden fastare. Absorberas lätt och tillför fukt utan att göra huden blank. Fungerar också som after shave balm, lugnar och återfuktar. Passar alla hudtyper och motverkar ålderstecken. 50 ml. 89 % ekologiskt innehåll. Ca pris 310 kr.

Shampoo for Hair and Body:
En mild ekologisk duschkräm/schampo för kropp och hår som återfuktar effektivt. Innehåller argan- och jojobaolja som skyddar, vårdar och stärker hår och hud. Bra vid torr hud och hårbotten. Passar alla hud- och hårtyper. 200 ml. 65 % ekologiskt innehåll. Ca pris 220 kr.

Deodorant
En ekologisk, mild och effektiv deodorant. Gjord för att tåla tuffa tag och vara mild mot din hud. Bas av rättvisemärkt aloe vera som mjukgör huden och skyddar mot irritationer. Innehåller naturliga salter som motverkar dålig lukt. 50 ml. 91 % ekologiskt innehåll. Ca pris 205 kr.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden