Hoppa till huvudinnehåll
Christmas Hearts från Fazer, två påsar bredvid varandra mot rosa bakgrund.
Vegokoll

Säsongsnyhet: Christmas Hearts från Fazer

Fazer har inför julsäsongen lanserat flera nya, juliga godissorter, bl.a. Christmas hearts, vilka är sega skumhjärtan med smak av pepparkaka. Ett perfekt veganskt alternativ till skumtomtar!

Nu i december är vi många som gärna vill ha lite juligt godis att smaska på till glöggmyset. Bland det klassiska julgodiset finns både sorter som är veganska och icke-veganska. En godissort som länge har varit svårt att hitta veganska alternativ till är juleskum, eller skumtomtar som de ofta kallas, men inte nu längre!

Fazer har inför denna säsong lanserat flera nya, juliga godissorter, bland annat skumgodiset Christmas hearts som är helt veganskt! Christmas hearts är sega skumhjärtan med smak av fräsch pepparkaka och passar hela familjen. Till skillnad från juleskum är de fria från gelatin och karmin, och dessutom är de också glutenfria.

Christmas Hearts finns i flera butiker runt om i landet, bl.a. hittar du dem hos Willys, Hemköp, Ica och mat.se.

Vill du fira en jul som är god för alla? Anta vår utmaning Grön jul för grisarna! Du får massor av tips, inspiration och recept för att maxa med gröna godsaker från 1:a december ända fram till julafton.

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden