Hoppa till huvudinnehåll
Bild på ett veganskt julbord.

Så får du med kollegorna på vegovänligt julbord

Förmodligen har de traditionsenliga planerna för julfesten med kollegorna blivit inställda i år. Men det är ju ändå viktigt att få mer mysighet i vardagen, kanske nu mer än någonsin. Så varför inte försöka dra med kollegorna eller skolkamraterna på ett digitalt (och helt veganskt) julbord? Här får du både inköpslista och inspiration!

Varför inte uppmuntra din arbetsplats att ha ett gemensamt digitalt julbord? Skicka inköpslistan till dina kollegor, bestämt en tid och dag och möts i den digitala sfären och njut av julmaten tillsammans.

Inköpslistan hittar du här!
 

Allt på listan är färdigt att bara steka upp och äta, förutom Janssons Frestelse. Här är receptet på kanske världens snabbaste Janssons frestelse.

 

Få mer inspiration i brevlådan! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden