Hoppa till huvudinnehåll
Bild på potatissallad

Vegansk potatissallad

En fin vegansk, potatissallad som gör sig extra bra under sommaren med färskpotatis. Passar bra till grillat eller midsommarfesten!

30 min
Glutenfritt
Middag
Midsommar

Ingredienser

4 portioner
500 g färskpotatis
150 g sugar snaps
1 kruka dill
1 knippe rädisor
25 g vegansk margarin
Salt och peppar efter smak
  1. Börja med att tvätta färskpotatisen noggrant, använd gärna en ren svamp och gnugga bort all jord. Koka potatisen tills de är färdiga. Hälls sedan av vattnet och ha i margarin så att den smälter.
  2. Dela rädisorna i halvor och hacka dillen. Du kan välja att antingen använda sugarsnapsen råa, att ångkoka dem eller koka de i vatten snabbt i cirka 1 minut, se till att de behåller sin krispighet.
  3. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Serveras direkt.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden