Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Somrig potatissallad

En fin potatissallad som gör sig extra bra under sommaren med färskpotatis

30 min
Glutenfritt
Middag
Midsommar

Ingredienser

4 portioner
500 g färskpotatis
150 g sugar snaps
1 kruka dill
1 knippe rädisor
25 g vegansk margarin
Salt och peppar efter smak
  1. Börja med att tvätta färskpotatisen noggrant, använd gärna en ren svamp och gnugga bort all jord. Koka potatisen tills de är färdiga. Hälls sedan av vattnet och ha i margarin så att den smälter.
  2. Dela rädisorna i halvor och hacka dillen. Du kan välja att antingen använda sugarsnapsen råa, att ångkoka dem eller koka de i vatten snabbt i cirka 1 minut, se till att de behåller sin krispighet.
  3. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Serveras direkt.

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt