Hoppa till huvudinnehåll
Rödkålskivor toppade med tofu och parmesan på ett bakplåtspapper.

Rödkålsskiva med rökt tofu

En förrätt som fixar sig själv i ugnen och som är supergod!

45 min
Grundrecept
Förrätt
Midsommar
Glutenfritt

Ingredienser

8 portioner
500 g rödkål
1⁄2 dl olivolja
1 dl hackad oregano
250 rökt tofu
1 dl riven vegansk parmesan
  1. Sätt ugnen på 175 grader och förbered en plåt med bakplåts- papper. Skiva rödkål i skivor på ungefär en centimeter och pensla på olivolja och strö på oregano. Tillaga i ugn i cirka 20 minuter.
  2.  Ta ut kålen, strö på tofu och parmesan och sätt tillbaka i ugnen i ytterligare cirka 20 minuter. Lika gott kallt som varmt. 
    Rödkålskivor toppade med tofu och parmesan på ett bakplåtspapper.

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden