Hoppa till huvudinnehåll
Rödkålskivor toppade med tofu och parmesan på ett bakplåtspapper.

Vegansk rödkålsskiva med rökt tofu

En vegansk förrätt som fixar sig själv i ugnen och som är supergod!

45 min
Grundrecept
Förrätt
Midsommar
Glutenfritt

Ingredienser

8 portioner
500 g rödkål
1⁄2 dl olivolja
1 dl hackad oregano
250 rökt tofu
1 dl riven vegansk parmesan
  1. Sätt ugnen på 175 grader och förbered en plåt med bakplåts- papper. Skiva rödkål i skivor på ungefär en centimeter och pensla på olivolja och strö på oregano. Tillaga i ugn i cirka 20 minuter.
  2.  Ta ut kålen, strö på tofu och parmesan och sätt tillbaka i ugnen i ytterligare cirka 20 minuter. Lika gott kallt som varmt. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden