Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

GREKISKA grill & bar stöttar Veganuari 2021 med Oumph! souvlaki

GREKISKA grill & bar  har restauranger runtom i Sverige och för en tid sedan lanserade de en vegansk version av grekisk souvlaki. 2021 stöttar restaurangkedjan Veganuari. "Hos GREKISKA har hälsotänket och ansvarstagandet varit ett konceptuellt signum sedan starten ", säger Charlie Hanna, Marknadsansvarig.

Det var hösten 2019 som GREKISKA grill & bar lanserade Oumph! Souvlaki. En växtbaserad souvlaki gjord på Oumph!s formbara färs, som serveras med tomatsalsa, kikärtsröra, grillad chilipaprika & tomat.

Nu stöttar restaurangkedjan Veganuari. Företagets tänk kring veganskt och hur de jobbar går framför allt ut på ett hälso- och ansvarstänk.

Hos GREKISKA har hälsotänket och ansvarstagandet varit ett konceptuellt signum sedan starten och genomsyrat vårt arbete under alla år. Vår mindfulness har lett till att vi många gånger varit en branschföregångare, säger Charlie Hanna, Marknadsansvarig på GREKISKA grill & bar

GREKISKA grill & bar har restauranger runt om i Sverige och erbjuder också take away.

Testa att äta veganskt under januari du också, anmälan är öppen under hela januari. Vi hjälper till med smarriga recept, enkla veckomenyer och hjälpsamma tips!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden