Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk souvlaki från Grekiska grill och bar
Vegokoll

Vegansk souvlaki hos GREKISKA grill & bar

Nu lanserar den rikstäckande kedjan GREKISKA grill & bar klassikern Souvlaki – i en helt veganskt tappning med spett gjorda av Oumph! färs.

Oumph! Souvlaki kommer serveras med tomatsalsa, kikärtsröra och grillade grönsaker. Rätten har testats med mycket goda resultat på GREKISKA grill & bars restaurang i Norrköping och kommer den 15:e november lanseras på samtliga 25 restauranger. Priset kommer att ligga kring 150 kr.

Förutom att införa alternativ på kött ser företaget det som ett steg i linje med deras hållbarhetsarbete som bygger på god mat- god hälsa och en hållbar värld. 

Vi är riktigt glada över detta samarbete och vill verkligen berömma GREKISKA grill & bar för framtagandet av en helt fantastisk rätt. Oumph! färsen är en av de produkter vi tog fram i våras för att bredda vårt sortiment och gå in i nya kategorier. Därför är det verkligen roligt att se resultatet av hur mångfacetterat Oumph!s nuvarande sortiment har blivit i samarbeten så som detta säger Carl Montelius, Head of Customer Relations på Food for Progress.

Vegansk souvlaki från Grekiska grill och bar
Vi ser fram emot lanseringen av Oumph-souvlaki och tror på framgång eftersom efterfrågan på alternativ till kött växer alltmer. Efter en tids försök har vi idag en produkt som är helt växtbaserad i grekiska smaker.
Charlie Hanna, Marknadsansvarig på GREKISKA grill & bar.

Det bästa sättet att hjälpa djur är att låta bli att äta dem. Anta vår utmaning “vegan i 28 dagar” och ta ett första steg mot en djurvänligare värld.  Du får allt från veckomenyer, inköpslistor, förslag på frukost, alternativ till mellanmål och våra tankar kring mat.

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden