Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk souvlaki från Grekiska grill och bar
Vegokoll

Vegansk souvlaki hos GREKISKA grill & bar

Nu lanserar den rikstäckande kedjan GREKISKA grill & bar klassikern Souvlaki – i en helt veganskt tappning med spett gjorda av Oumph! färs.

Oumph! Souvlaki kommer serveras med tomatsalsa, kikärtsröra och grillade grönsaker. Rätten har testats med mycket goda resultat på GREKISKA grill & bars restaurang i Norrköping och kommer den 15:e november lanseras på samtliga 25 restauranger. Priset kommer att ligga kring 150 kr.

Förutom att införa alternativ på kött ser företaget det som ett steg i linje med deras hållbarhetsarbete som bygger på god mat- god hälsa och en hållbar värld. 

Vi är riktigt glada över detta samarbete och vill verkligen berömma GREKISKA grill & bar för framtagandet av en helt fantastisk rätt. Oumph! färsen är en av de produkter vi tog fram i våras för att bredda vårt sortiment och gå in i nya kategorier. Därför är det verkligen roligt att se resultatet av hur mångfacetterat Oumph!s nuvarande sortiment har blivit i samarbeten så som detta säger Carl Montelius, Head of Customer Relations på Food for Progress.

Vi ser fram emot lanseringen av Oumph-souvlaki och tror på framgång eftersom efterfrågan på alternativ till kött växer alltmer. Efter en tids försök har vi idag en produkt som är helt växtbaserad i grekiska smaker.
Charlie Hanna, Marknadsansvarig på GREKISKA grill & bar.

Det bästa sättet att hjälpa djur är att låta bli att äta dem. Anta vår utmaning “vegan i 28 dagar” och ta ett första steg mot en djurvänligare värld.  Du får allt från veckomenyer, inköpslistor, förslag på frukost, alternativ till mellanmål och våra tankar kring mat.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden