Hoppa till huvudinnehåll
vegansk kycklingburgare på en gammal westen affisch
Vegokoll

Bun Meat Bun gör veganuarispecial med Havredals

Burgarkedjan Bun Meat Bun tar nu nästa steg i vägen mot en hållbar, växtbaserad meny. Veganuari inspirerar tusentals varje år att testa växtbaserat och genom att sätta Havredals nya växtbaserade kycklingburgare på menyn till veganuari hoppas kedjan inspirera och öka antalet kunder som väljer växtbaserat.

Havredals burgare har redan blivit en storfavorit på några av Sveriges välkända hotell och restauranger. Genom att utmana i både smak och konsistens arbetar Havredals för att göra omställningen till växtbaserad kost enklare, något som även Bun Meat Bun tycker är nödvädigt. 

Vi vill att alla som besöker våra restauranger direkt ska hitta ett givet alternativ på vår meny, och vi känner att Havredals no-chicken puck fyller den funktionen - ett härligt och hälsosamt alternativ som är lika gott för veganen som köttätaren, säger Emma Johansson, COO Bun Meat Bun.


Från den 1 januari har därför alla kunnat avnjuta en Havredals växtbaserad kycklingburgare hos Bun Meat Bun – som går under veganuarikampanjen ”The Farmer”. Burgaren passar såväl köttätaren som veganen – den är bara riktigt god helt enkelt. Havredals burgare som produceras i Sverige är gjord med växtprotein från bondböna, havre och ärta.

Vi är glada att Bun Meat Bun valt att ta in oss på sin meny och därmed vara med på resan för att underlätta övergången till växtbaserat, avslutar Katerina Cronstedt, VD Havredals.

Det är tack vare våra medlemmars stöd som vi kan fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och här på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med en valfri gåva via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden