Hoppa till huvudinnehåll
Veganska chokladkakan Happier than ever med Billie Eilish ansikte på förpackningen
Vegokoll

Billie Eilish är ansiktet utåt för en ny vegansk mjölkchoklad!

Sångerskan och låtskrivaren Billie Eilish har länge visat sin ståndpunkt som vegan och släpper nu en vegansk mjölkchoklad med samma namn som hennes senaste album, Happier Than Ever. Chokladen går än så länge bara att köpa inom USA.

Den världsberömda sångerskan och låtskrivaren Billie Eilish gör ingen hemlighet av sitt engagemang för djuren och en vegansk värld. Tidigare under året har hon bl.a. släppt veganska skor ihop med Nike och i samband med årets Met-gala (som för första året serverade helt vegansk mat) lyckades hon få klädmärket Oscar de la Renta att slopa päls, som villkor för att hon skulle bära deras kläder under galan.

Nu blir sångerskan även ansiktet utåt (bokstavligt talat) för en ny vegansk mjölkchoklad med samma namn som hennes senaste album, Happier Than EverChokladen är ekologisk och certifierad av Rainforest Alliance och innehåller 37% kakao.

I samband med att chokladen lanseras har Billie Eilish delat med sig av sitt eget kakrecept ”Billie’s Mini Vegan Milk Chocolate Buckeyes”, vilket bl.a. innehåller hennes egen mjölkchoklad.

 

Chokladen finns för tillfället i begränsat antal och går att beställa inom USA i Billie Eilish’s webshop. Vi håller tummarna för att den även kommer till Europa och Sverige så småningom!

Sugen på att handla djurvänligt? I Djurens Rätts shop hittar du kläder, böcker, affischer, grejer till köket och massa annat skojigt! Samtidigt som du handlar stöder du vårt arbete, bra va?

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden