Hoppa till huvudinnehåll
Tre uppradade godispåsar från wellibites uppradade mot en rosa bakgrund.
Vegokoll

Wellibites lanserar en ny, fruktig smak!

Wellibites lanserar en limited edition påse med smak av Päron & Melon! Påsen har blivit speciellt framtagen av barn genom ett unikt samarbete med Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus. Produkten kommer att säljas exklusivt på Pressbyrån och Apotea under en begränsad tid.

I maj lanserar Wellibites en historiskt unik påse till förmån för Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus (läs mer om samarbetet på Welllibites Instagram). Påsen är framtagen tillsammans med barn i åldrarna 4-8 år som varit en viktig del i hela processen - från att rita den fina unika påsen till att välja ut de goda smakerna Päron & Melon! En oemotståndlig smakkombination som inte kan bli annat än succé!

Det är fantastiskt hedrande att ha fått denna möjlighet av Insamlingsstiftelsen att ta fram denna exklusiva påse som hjälper till att bidra till att skapa glädje för barnen på Drottning Silvias barnsjukhus. Mitt stora syfte bakom Wellibites är att bidra till en bättre och hälsosammare värld och jag står helt bakom deras idé om att #GlädjeLäker, säger Sara, grundare och VD för Wellibites.

Sara är apotekaren och gottegrisen med ett stort intresse för hälsa som vill skapa förändring. Hon grundade Wellibites hemma i köket för att världen behöver ett supersmarrigt godis som också gör gott för hälsan - och som alla kan njuta av. Därför är det veganskt, vitamin- och mineralberikat – och fritt från socker, gluten och palmolja. Tillverkat i Sverige med naturliga färger och smaker. Hälsosamt och supersmarrigt! Idag är Wellibites marknadsledare och en framgångssaga som bara växer i takt med att fler upptäcker: ett supersmarrigt godis utan onödigheter.

Den unika påsen kommer att säljas exklusivt på Pressbyrån och Apotea mellan v 19-35.

Sugen på att handla djurvänligt? I Djurens Rätts shop hittar du kläder, böcker, grejer till köket, affischer och massor annat. Samtidigt som du handlar stöder du vårt arbete, bra va?

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden