Hoppa till huvudinnehåll
Marwas healthy pastry
Vegokoll

Veganskt, nyttigt och gott från Marwa's Healthy Pastry

"Healthy should mean delicious as well", är ledorden hos Marwa's Healthy Pastry där alla praliner och tryfflar går att beställa hem veganska. Förutom att de är växtbaserade är godsakerna även sockerfria, glutenfria - och handgjorda!

Marwa's Healthy Pastry drivs av Marwa, en studerande dietist som brinner för hälsa och läran om mat.

Med sina bakkunskaper i bagaget började Marwa att tillverka praliner i samband med studierna - vilket senare ledde till att hon valde att starta upp företaget med målet att tillverka något som alla kan äta. 

– Det ska smaka lika gott för alla och man ska aldrig känna sig utanför, säger Marwa.

Via hemsidan går det att beställa olika sorters söta, handgjorda praliner och tryfflar. Samtliga produkter går att få veganska, så länge du klickar i att det ska vara just veganskt vid beställningen. Chokladen är också socker- och glutenfri.

 

Visst är det härligt med goda vegonyheter? Tack vare våra medlemmar kan vi fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri gåva via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden