Hoppa till huvudinnehåll
3vänner vegansk pinnglass
Vegokoll

Veganska pinnglassar från 3 vänner

3 vänner lanserar pinnglassar två av dessa är veganska, det favoritsmakerna chokladglass med kolasås och nötter samt mintchoklad. Samtliga finns redan ute i butik.

Högsäsongen för glass har inte ens dragit igång men 3 vänner har redan lanserat två stycken efterlängtade och oemotståndliga veganska pinnglassar proppfyllda med äkta råvaror och intensiva smaker. Det är bästsäljaren chokladglass med kolasås och nötter samt mintchoklad som nu kommer i pinnglass med ett härlig chokladöverdrag. Glassarna kommer att gå på kring 29 kr och finnas på butiker som ICA, Coop och Hemköp.

Mintchoklad 
Mint- (31%) & chokladglass (50%) doppad i choklad (19%). Den perfekta balansen av ljuvlig mint och choklad – gifter sig bra i munnen!

Choklad, Nötter & Kolasås
Chokladglass med kolasås (19%) kokad efter eget recept, doppad i choklad (18%) och med rostade & saltade jordnötter (7%).

Få mer inspiration i brevlådan! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden