Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Vegansk glass från Breyers

Våren närmar sig och det amerikanska succévarumärket Breyers som kom till Sverige i fjol har nu lanserat två veganska variant av den kalorisnåla glassen.

Breyers är ett glassvarumärke som i riktig amerikansk anda skapar lyxiga glass med lägre kaloriinnehåll utan att tumma på smaken. Företaget nådde den svenska marknaden redan 2018 med sitt animaliska sortiment. Nu fortsätter företaget att utveckla lågkalorisegmentet för glassar och lanserar två veganska alternativ i smakerna Peanut Butter och Chocolate & Hazelnut.

Vi på Breyers tycker att glass ska vara gott och tillgängligt för alla. Nu har vi utökat vårt glassortiment för den som vill kunna njuta av grymt god vegansk glass med ett lägre kaloriinnehåll och en lägre mängd socker. Med Breyers får man allt det utan att för den delen behöva ge upp godsaker som jordnötssmör, krämig choklad eller len kolasås, säger Madeleine Holmström Szugalski, produktansvarig Breyers Delights. 

Hemligheten bakom den krämiga texturen är en grundbas i form av ärtprotein. Glassarna finns på utvalda butiker.

Nu har vi utökat vårt glassortiment för den som vill kunna njuta av grymt god vegansk glass med ett lägre kaloriinnehåll och en lägre mängd socker.
Madeleine Holmström Szugalski, produktansvarig Breyers Delights. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden